Оферта No. 4695

51130 EUR ( 100000 BGN )

( 340.87 EUR / кв.м. )

продава: пром. помещение, гр.Габрово, кв.Шиваров мост

Община Габрово Площ:150 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 4695
Дворно място с площ 264 кв.м, заедно с построените в него Производствена сграда - Дърводелска работилница със застроена площ 116 кв.м, състояща се от производствено помещение и две складови помещения. Работилницата е напълно оборудвана /банцинг, щрайхмус, фреза, циркуляр, бор-апарат, абрихт/ с възможност за започване на производство. В имота е изградена и масивна жилищна сграда с площ 33 кв.м, в отлично състочние, след основен ремонт с външна топлоизолация, ПВЦ дограма, локално парно отопление. Състои се от антре, коридор, баня-тоалетна, дневна с кухненски бокс и спалня.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio