Оферта No. 4758

153390 EUR ( 300000 BGN )

( 365.21 EUR / кв.м. )

продава: ресторант, гр.Габрово, кв.Голо бърдо

Община Габрово Площ:420 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 4758
Предлагаме на вниманието Ви един от култовите заведения за обществено хранене в Габрово. Представлява ресторант със застроена площ от 418.20 кв.м, състоящ се от търговска зала, гардероб, детски кът, тоалетни с умивални за посетители, кухня, офис и склад, както и складово помещение в сутерена, перално, съблекалня за персонала, хладилна камера и вход за зареждане, които са извън площта на заведението. Ресторантът е напълно оборудван и работещ. Освен за заведение имотът може да се ползва и за търговско представителство, спедиция, специализиран магазин.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
SYSTEM • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер SYSTEM

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio