Оферта No. 4771

256 EUR ( 501 BGN )

( 4.65 EUR / кв.м. )

отдава: офис, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:55 кв.м. Етаж:1 Стаи:2 Телефонни линии:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 4771
Отдава се офис, находящ се на първи повдигнат етаж в масивна сграда в администратирния център на град Габрово.В петминутния изохрон са Община Габрово, Дом на Културата, Съдебната палата и Драматичен Театър "Рачо Стоянов".Обособени са две отделни зали, които са напълно обзаведени и оборудвани, така че да посрещнат нуждите на един съвременен офис екип.Помещенията са климатизирани.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
WC, баня, лукс, интернет връзка, обзаведен, климатик, телефон

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio