Оферта No. 4847

17895 EUR ( 34999 BGN )

( 255.64 EUR / кв.м. )

продава: къща, 10 km от общ. център

Община Габрово Площ:70 кв.м. Ползваема площ:140 кв.м. Етаж:2 Спални:5 Стаи:3 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 4847
Къщата се намира в село Иглика (бившата махала Чомаците). Населението е 7 жители. Селото е с интересна архитектура. Оградите на всички къщи са с двулицева суха зидария от камък. Къщите също са изцяло каменни с леки дървени елементи и полувкопан първи етаж. На първия етаж има складово помещение, дневна и кухня. На второ ниво са две спални помещения, килер и помещение отредено за санитарен възел. . На двора има стопанска постройка с площ около 72кв.м. - която може да се приспособи за барбекю и лятна кухня. Имота е електрифициран.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
необзаведена

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio