Оферта No. 4848

5624 EUR ( 10999 BGN )

( 2.15 EUR / кв.м. )

продава: парцел, 14 km от общ. център

Община Габрово Площ:2620 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 4848
Агенция за недвижими имоти "РЕГЕНТ" предлага за продажба незастроено дворно място, което се намира в едно китно балканско селце, недалеч от Габрово /13 км/. 390 m надморска височина, отстои на 198 км от София, на 279 км от Варна и на 57 км от Велико Търново. В село Стоевци има 89 жители към 2011 г. Парцелът е заграден с ограда от каменна зидария и прогледна част от метална мрежа.Намира се в югозападната част на селото и граничи с края на регулацията, което го прави атрактивен от гредна точка та спокойствие и чист въздух. В имота е прекарана вода, а електричеството е на уличната регулация.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
ограда, регулация, равнинен, вода, ток

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio