Оферта No. 5014

128 EUR ( 250 BGN )

( 2.06 EUR / кв.м. )

отдава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Сирмани

Община Габрово Площ:62 кв.м. Чиста жил.площ:62 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:6 Спални:1 Тераси:1 Строит. система:панел
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 5014
Отдава се двустаен апартамент в район добил гражданственост като Сирмани. Жилището е основно отремонтирано. Всички стени са шпакловани и латексово боядисани, дограмата е подменена, подовите настилки са от буков паркет в спалнята и хола и теракота в кухнята и коридора. Въпросът с отоплението е решен с отоплителни панели, които са монтирани на стените във всички стаи.Жилището е частично обзаведено и е със свой собствен стил. Ще бъде свободно на 30-ти Септември 2020 г..
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен, интернет връзка, асансьор, с парко място

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio