Оферта No. 5103

39881 EUR ( 77999 BGN )

( 61.26 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:114 кв.м. Ползваема площ:114 кв.м. Земя:651 кв.м. Етаж:2 Спални:4 Стаи:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 5103
Обявеният за продажба имот се намира в кв. Шенини и представлява новообразуван имот с площ от 651,38 кв.м., заедно с построената в него двуетажна жилищна сграда /на груб строеж/ .

Главния и вход е от югоизточната страна, но има и вход от югозападната страна за вътрешния двор.По проект жилищната сграда е с разгъната застроена площ от 113.87 кв.м. и съдържа:

I-ви етаж /сутерен/ са разположени входно предверие, кухня, стая-всекидневна, баня - тоалетна и склад;

II-ри етаж са обособени входно антре, антре предверие, спалня, кухня, дневна - столова, санитарен възел покрита тераса и тераса;

В подпокривното пространство са разположени две стаи с тераси, като достъпа се осъществява по стълба от входното антре.

В имота има открити партиди за ток и вода, изградена е нова септична яма, по одобрен проект.

Къщата е завършена на груб строеж. Сутерена и втория етаж са завършени.В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio