Оферта No. 5177

6136 EUR ( 12001 BGN )

( 139.45 EUR / кв.м. )

продава: къща, 3 km от общ. център

Община Габрово Площ:44 кв.м. Ползваема площ:44 кв.м. Етаж:1 Спални:2 Стаи:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 5177
Предлагаме на Вашето внимание поземлен имот, попадащ в околовръстния полигон на село, отстоящо на 5-6 км. от град Габрово с площ от 500.00 кв.м., заедно с построените в него едноетажна къщичка с площ от 36.90 кв.м. и сушина с площ от 7.00 кв.м.

Къщата еизградена по монолитната строителна система. Носеща конструкция - монолитно изградени стоманобетонови колони, плочи и греди, поемащи вертикалните и хоризонтални усилия.

Разпределение на помещенията - входно предверие, кухня, спалня. Подовите настилки са циментова замазка, двукатна дървена дограма.Няма вътрешна тоалетна, но има възможност за направа.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio