Оферта No. 5186

179 EUR ( 350 BGN )

( 2.89 EUR / кв.м. )

отдава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:62 кв.м. Чиста жил.площ:50 кв.м. Етаж:3 Бр.етажи:4 Спални:1 Тераси:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 5186
Предлаганият апартамент се намира в новопостроена жилищна сграда, в кв. Лъката, на 3 - ти жилищен етаж, с южно изложение. Жилището съдържа - голяма, просторна дневна с обособени кът за хранене и почивка, с тераса от която се открива гледка в южна посока, спалня, баня - тоалетна.

Апартаментът е напълно обзаведен - мебели и електроуреди - вградена фурна с керамични котлони, хладилник с фризер, авт. пералня, климатик.

Цялата сграда е с локално парно отопление, което за отоплителен сезон 2019/2020 год. e на стойност 450 лв. Има и собствен паркинг, с подсигурени места за паркиранe.

При наемане се изискват две пепозитни вноски /700 лв., които могат да се платят на два пъти/
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с парко място, асансьор, климатик, ТЕЦ, локално отопление, интернет връзка, обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio