Оферта No. 5262

4602 EUR ( 9001 BGN )

( 3.50 EUR / кв.м. )

продава: къща, 3 km от общ. център

Община Габрово Земя:1315 кв.м. Етаж:1 Спални:2 Стаи:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 5262
Предлагаме на Вашето внимание урегулиран поземлен имот с площ от 1315 кв.м., заедно с построените в него: малка масивна къщичка на един етаж със застроена площ 30.00 кв.м., постраоена преди 25 години.В приземния етаж са обособени складови помещения, а жилищният етаж съдържа: коридор, кухня и спалня. В имота има още стара, от дълго време не стопанисвана къща на два етажа и гараж, които са напълно изоставени .

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio