Оферта No. 5265

120000 EUR ( 234696 BGN )

( 34.29 EUR / кв.м. )

продава: пром. помещение, 24 km от общ. център

Община Дряново Площ:3500 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 5265
Агенция за недвижими имоти "РЕГЕНТ" предлага на Вашето внимание за продажба , мотел-ресторант на възлово място. Имотът се намира на първокласен републикански път Е85* , като отстои на 15 км от гр.Велико Търново и 30 км. от гр.Габрово. Общата разгъната площ е 1526 кв.м с прилежащ парцел в регулация 3500 кв.м. Сградата е изцяло с достъп до асфалтов път в живописен предбалкански район, като от едната страна граничи с река. С оглед предстоящият строеж на тунел под връх Шипка и големият човекопоток в района , имотът е изключително атрактивен за развитие на бизнес.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio