Оферта No. 5330

99000 EUR ( 193624 BGN )

( 575.58 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Севлиево

Община Севлиево Площ:172 кв.м. Ползваема площ:172 кв.м. Етаж:2 Спални:6 Стаи:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 5330
Продава двуетажна еднофамилна жилищна сграда в местността "Крушевски баир" на гр.Севлиево в най-високата част с невероятна панорама към Стара планина. Къщата е ново строителство, въведена в експлоатация през 2011г. На първия етаж са разположени голяма дневна с кухненски кът и трапезария с излаз на голяма веранда, баня-тоалетна, килер, антре със стълбище за втори етаж. Вторият етаж се състои от три спални, баня-тоалетна и балкон. Продава се с пълното обзавеждане и оборудване, вградени кухненски уреди. Отоплението е с климатици "Дайкин". Дворното място е с площ 2150 кв.м, с лек наклон на юг, слънчево и просторно. Изграден е гараж за два автомобила с площ 63 кв.м. с ролетни автоматични врати.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio