Оферта No. 5390

31100 EUR ( 60825 BGN )

( 4.25 EUR / кв.м. )

продава: парцел, 8 km от общ. център

Община Габрово Площ:7316 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 5390
Предлагаме на вниманието Ви атрактивен имот в едно прекрасно село Влайчовци, което е със 623 m надморска височина, отстои на 12.7 км от Габрово, на 22 км от Архитектурен комплекс "Боженци", на 51 км от Велико Търново, на 202 км от София и на 273 км от Варна. Прекрасната планинска природа и чистият въздух предполагат съм отлична почивка. В населеното място има функциониращи обекти от селския туризъм, а в непосредствена близост има и конна база, като всички тези неща предполагат забавления и отличен релакс. Представлява дворно място с площ от 7316 кв.м, заедно с изградените в него двуетажна жилищна сграда с площ от 43 кв.м на етаж и дтопански постройки.

АКЦЕНТИ:

1. Изработен е подробен устройствен план за вилно селище и идеен проект за това. Разрешава се плътност на застрояване 60%, максимална интензивност на застрояване 1,2 и височина на сградите до 10 м. Предвижда се да се изгради хотел и 14 бр.къщи.

2. В имота има вода и ток.

3. Могат да се ползват европейски пари по "МЯРКА 311" за развитие на селски райони при покупка от земеделски производител.

4. Бонус към описания имот са още 400 кв.м за организиране на паркинг.

Уникално място за реализиране на идеята туризъм! По цената могат да се водят разговори!
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
виза за проектиране, регулация, вода, ток

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio