Оферта No. 5408

20452 EUR ( 40000 BGN )

( 30.99 EUR / кв.м. )

продава: къща, 30 km от общ. център

Община Дряново Площ:660 кв.м. Етаж:2 Спални:6 Стаи:4 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 5408
Обект на продажба е имот, разположен в селце в близост до град Дряново. Прекрасна природа и умело съчетание на традиционно българското с модерното са сред основните характерни за региона неща. Имотът е лесно достъпен, тъй като е на главен път.Представлява дворно място от 660 кв.м, заедно с построените в него двуетажна къща със ЗП 77 кв.м., няколко навеса и стопански постройки с РЗП 266 кв.м. Къщата е двуфамилна с два самостоятелни входа. Основите са изцяло от камък На първия етаж са обособени кухня стая и избено помещение, а на втория етаж има по две спални. Към момента санитарния възел е външен , но има възможност за обособяване и на вътрешен такъв. Имотът има нужда от ремонт.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio