Оферта No. 5482

7669 EUR ( 14999 BGN )

( 213.03 EUR / кв.м. )

продава: къща, 10 km от общ. център

Община Габрово Площ:36 кв.м. Ползваема площ:72 кв.м. Строит. система:паянтова
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 5482
Предлагаме селски недвижим имот за продаване, който попада в малко селце в непосредствена близост до Габрово. Представлява двуетажна паянтова жилищна сграда. На първия етаж има една стая и сервизно памещение. Втори етаж с отделен вход, който съдаржа две стаи. В имота има и стопанска постройка от 63 кв.м. Има вода и ток, като допълнително е изкопан и геран. До имота се достига по асфалтов път.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio