Оферта No. 5484

10226 EUR ( 20000 BGN )

( 12.50 EUR / кв.м. )

продава: парцел, 13 km от общ. център

Община Габрово Площ:818 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 5484
Предлагаме Ви много добър имот, който попада във високата част на кв.Камъка, точно под Младежки дом Габрово. Денивелация в западна посока. Отлична гледка. Предвиден за ниско жилищно застрояване до 10м. Района е предпочитан за целогодишно обитаване и почивка. Граничи с изградена водопроводна и електрическа мрежа. Достъпът до обекта се осъществява посредством път с асфалтова настилка.

Предимства- желан район, прекрасна гледка, подходящ за построяването на уютна еднофамилна къща за целогодишна обитаване.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
регулация

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio