Оферта No. 5553

76695 EUR ( 150000 BGN )

( 697.23 EUR / кв.м. )

продава: къща, 3 km от общ. център

Община Габрово Площ:110 кв.м. Ползваема площ:330 кв.м. Етаж:2 Спални:4 Стаи:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 5553
Агенция за недвижими имоти "РЕГЕНТ" продава имот, който се намира на 8 км от центъра на град Габрово. Местенцето е тихо и спокойно, а от него се открива невероятна гледка. Имотът представлява дворно място от 880 кв.м с много лека денивелация, заедно с построената в него масивна двуетажна жилищна сграда със сутеренен етаж. В сутеренният етаж има няколко избени помещения, котелно помещение с котел на твърдо гориво за цялостно отопление на сградата. Първият етаж е организиран като гаражен. Жилищната част е разпределена на втория етаж и представлява три спални, кухня с всекидневна, баня и тоалетна. Вътрешно стълбище ни отдежда до мансардния етаж, където има организирани фитнес зала и басейн.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio