Оферта No. 5701

80000 EUR ( 156464 BGN )

( 888.89 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:90 кв.м. Чиста жил.площ:90 кв.м. Етаж:3 Бр.етажи:4 Спални:2 Тераси:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 5701
Предлагаме за продажба един изключително добър имот, който попада в централната част на Габрово. Представлява тристайна тухлено жилище, разположено на трети етаж. Основно ремонтирано с много скъпи материали, лукс. Обособени са две спални, като едната е със собствена баня - тоалетна, кухня с вградени уреди, дневна /хол/, още една спалня, баня - тоалетна мокро помещение и две тераси. Баните са с душ-кабини. Има три климатика, пералня и сушилня. Вътрешна топлоизолация и гипсокартон на конструкция. Към жилището има маза и таванско помещение. Апартамента се продава напълно обзаведен и оборудван.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
климатик, лукс, обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio