Оферта No. 5714

282000 EUR ( 551536 BGN )

( 798.87 EUR / кв.м. )

продава: офис, гр.Габрово, кв.Падало

Община Габрово Площ:353 кв.м. Ползваема площ:353 кв.м. Етаж:4 Бр.етажи:4 Телефонни линии:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 5714
Предлаганият за продажба недвижим имот представлява четвърти офисен етаж от луксозна Административно-търговска сграда в зоната на основната транспортна мрежа в Габрово с много добра комуникация и отлична достъпност, в район добил гражданственост като "Колелото". Районът има много добре изградени инженерна и социална инфраструктури. В сградата са обособени са две функционални зони - търговска на първия и втория етаж и административна на трети и четвърти етаж. Предвидени са три входа, от които централният е с двойна врата. Вътрешни стълбища, както и асансьорна уредба. Фасадното решение е с окачена стъклена фасада и мраморна облицовка. Под наем се отдават магазините на първи и втори и офисите на трети и четвърти етаж. Сградата може да бъде удобна медицинска клиника с прекрасни лекарски кабинети. Последния етаж би могъл да се оформи като заведение за обществено хранене /кафе - аперитив/ с панорамна тераса за лятно сервиране. Сградата може да функционира и като един малък търговски център. Цената е без включен ДДС.

В сградата са предвидени жива охрана, климатизация, почистване.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
WC, баня, лукс, паркинг, охрана, климатик, локално отопление

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
SYSTEM • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер SYSTEM

ПОДОБНИ ИМОТИ


 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio