Оферта No. 5754

170000 EUR ( 332486 BGN )

( 453.33 EUR / кв.м. )

продава: хотел, 13 km от общ. център

Община Казанлък Площ:375 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 5754
Имаме удоволствието да Ви представим н възможност за бизнес инвестиция в град Шипка. Имотътпредставлява действащ хотел и самостоятелна къща. Недалеч от Шипка се намират Долината на Тракийските Царе и Долината на розите, язовир Копринка, както и град Казанлък - 13 км. Стара Загора отстои на 46 км разстояние от тук.

Хотелът заема площ 375 кв. м и се състои от три етажа.

На приземен етаж са разположени един апартамент и няколко сервизни помещения.

Първият етаж включва ресторант с красива тераса, кухненско помещение, склад и тоалетна.

Вторият етаж се състои от един апартамент, три двойни стаи и сервизно помещение.

На последният етаж се разполагат една четворна, една тройна и една двойна стая.

Самата сграда има външна изолация. Снабдена е с електричество, вода, локално отопление и слънчеви панели за топла вода. Всяка от стаите предлага собствен санитарен възел, мини бар. Кабелна телевизи, интернет. Посочената цена включва цялостно обзавеждане на хотела, плюс техниката.

Къщата включва два етажа, като на приземния са разположени мазе и стая, а на горният етаж - коридор, бокс, две спални и баня с тоалетна. Подовите настилки са изпълнени от теракот и фаянс.

Градината в имота е обща и обхваща площ 480 кв. м.

Град Шипка предлага всички необходими условия за живот. Районът наоколо предоставя възможности за лов, риболов, планинарство, посещение на исторически забележителности и др. Това е една много добра възможност за инвестиция в подобен туристически град.

Екстри:Отопление на ток,Слънчеви колектори,лок.отопление,Гараж, Паркинг,Обзавеждане,Гледка ,Wi-Fi интернет

,Магазин за хранителни стоки в близост.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер Цецо Йовчев

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio