Оферта No. 5769

60000 EUR ( 117348 BGN )

( 363.64 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Шиваров мост

Община Габрово Площ:165 кв.м. Чиста жил.площ:103 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:4 Спални:2 Тераси:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 5769
Обект на продажба е жилище, на първи повдигнат етаж в сграда, въведена в експлоатация през 1996 г. Районът, в който се намира имотът е добре организиран в инфраструктурно отношение. Жилищната площ е организирана по следния начин: Кухня с трапезария, килер, хол и една голяма обща тераса за тези помещения, гледаща на югозапад, детска и родителска спалня, с още една прекрасна тераса , баня и тоалетна. Подовите настилки са от теракота и добре нареден паркет, стените са шпакловани и латексовобоядисани, интериорните врати са алуминиеви и съобразени с цялостната визия на жилището. Въпросът с отоплението през зимата е решен с локално парно на твърдо гориво, а за охлаждането се грижат климатици от марките DAIKIN и FUJITSU.Към апартамента има таванска стая със ЗП 18 кв.м., избено помещение със ЗП 18 кв.м. и гараж със ЗП 26 кв.м. Жилището е без забележка и се продава с цялото обзавеждане.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
климатик, лукс, с гараж, телефон, локално отопление, интернет връзка, обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio