Оферта No. 5786

153390 EUR ( 300000 BGN )

( 488.50 EUR / кв.м. )

продава: многостаен апартамент, гр.Габрово, кв.Шиваров мост

Община Габрово Площ:314 кв.м. Чиста жил.площ:314 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:3 Спални:8 Тераси:7 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 5786
Имотът е с отлична локация. Директно достъпен от един от булевардите на гр. Габрово. Разположен е на три нива. На второ ниво е четиристаен апартамент. Състои се от разпределителен коридор, три спални от тихата страна на сградата със западно, северно и източно изложиние, голяма дневна с югоизточно изложение, свързана с източна трапезария и западна кухня. За отличната функция на етажа има обособени три тераси и два санитарни възела. Дневната, трапезарията и трите спални/родителска, детска и за гости/ са с подови настилки от буков паркет, стените и таваните са шпакловани с латексово боядисване. Баня-тоалетна, която граничи със спалните помещения е решена в черно и бяло, като има стационирана и вана.

На първо ниво е същото разположение, липсват подови настилки, шпакловка, боядисване, кухнята и санитарните възли са без боядисване.

На трето ниво има жилище/ателие/ изпълняващо функциите на опестен двустаен апартамент със скосявания във всички помещения. Състои се от коридор, кухня с ниша, дневна от която се влиза в спалня. Има частични подови настилки и зареждане в банята.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
интернет връзка, с парко място, лукс, обзаведен, локално отопление

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
Йоана Йовчева • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер Йоана Йовчева

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio