Оферта No. 5787

2556 EUR ( 4999 BGN )

отдава: магазин, гр.Габрово, кв.Бойката

Община Габрово Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 5787
Отдава се под наем много добър търговски обект за развитие на голям бизнес. Имотът представлява търговска зала с площ от 3000 кв.м. и височина от 4.5 м, складова част с площ от 1000 кв.м., височина от 8 м и товарна рампа., кафе аперитив - 120 кв.м. и два офиса.

Подът е на циментова замаска, с настилка на места мрамор, на места мокет. Обектът е със СОТ. Имотът разполага и с два паркинга - за леки и товарни автомобили.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
СОТ, WC, вход за зареждане

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio