Оферта No. 5858

10482 EUR ( 20501 BGN )

( 65.51 EUR / кв.м. )

продава: къща, 7 km от общ. център

Община Габрово Площ:160 кв.м. Ползваема площ:160 кв.м. Етаж:2 Спални:6 Стаи:4 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 5858
Продава двуетажна масивна жилищна сграда в с.Зелено дърво, община Габрово в близост до местността "Узана". Достъпа да имота е от асфалтов път. На първи етаж са разположени коридор и три стаи, чрез вътрешно стоманобетоново стълбище се достига до втори етаж, там са разположени голяма тераса с прекрасен изглед към Стара планина и ски пистите на Узана, коридор и три стаи. Подови настилки с дюшеме, стени и тавани с варовамазилка и латексово боядисване. Къщата има нужда от освежаващ ремонт. До жилищната сграда е изграден масивен гараж с помещение за лятна кухня и баня-тоалетна.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
необзаведена, с гараж

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio