Оферта No. 5907

19941 EUR ( 39001 BGN )

( 321.63 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:62 кв.м. Ползваема площ:62 кв.м. Етаж:1 Спални:4 Стаи:2 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 5907
Едноетажна къща с РЗП 62 кв.м., находяща се в централната част на град Габрово. Къщата се състои от 3 стаи, кухненски бокс, баня с тоалетна и коридор. Двора е с площ от 265 кв.м. и в него има дървена постройка, която се ползва като складово помещение за дърва.

Къщата е за освежаващ ремонт, като оградата от едната страна на двора има нужда от окрепване. Специфичното местонахождение на къщата определя подхода да е по бетонни стълби. С кола може да се стигне до границата на имота, а от там има възможност да се изгради допълнително стълбище за по-бърз достъп.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
необзаведена

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio