Оферта No. 5922

5624 EUR ( 10999 BGN )

( 4.69 EUR / кв.м. )

продава: парцел, 24 km от общ. център

Община Габрово Площ:1200 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 5922
Агенция за недвижими имоти "РЕГЕНТ" предлага за продажба урегулиран поземлен имот находящ се само на 11 км от град Габрово. Имотът има изключително атрактивно местоположение, разположен в едно от най- красивите селца в района. От него се открива прекрасна гледка към Витите скали и Средна Стара планина. Площта на парцела е 1200 кв.м.,като към цената влиза съседният един декар земеделска земя.Тренът е равнинен, ограден с мрежа на бетонни колони, като подходът е от изток от асфалтов път.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
ограда, регулация, равнинен, вода, ток

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio