Оферта No. 5947

70000 EUR ( 136906 BGN )

( 333.33 EUR / кв.м. )

продава: къща, 10 km от общ. център

Община Габрово Площ:210 кв.м. Ползваема площ:210 кв.м. Етаж:2 Спални:6 Стаи:4 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 5947
Продава масивна къща с двор на 7 км, от гр.Габрово в посока гр.Севлиево. Дворното място е с площ 2200 кв.м, оградено с масивна ограда. Жилищната сграда е двуетажна масивна със застроена площ 105 кв.м. построена през 1991г. На първи етаж са разположени коридор, дневна с камина, кухня, спалня, баня-тоалетна, котелно и складово помещение. На втори етаж са разположени дневна, кухня, спалня, баня-тоалетна и две тераси. В подпокривното пространство са обособени оше две спални и две тавански помещения. Къщата е в отлично състояние с изградено локално парно отопление на твърдо гориво. Възможно е преговори по цената, без обзавеждането.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с гараж, обзаведена, телефон, локално отопление

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio