Оферта No. 6007

0 EUR ( 0 BGN )

( 0.00 EUR / кв.м. )

продава: парцел, гр.Севлиево,

Община Севлиево Площ:8113 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 6007
Предлагаме изключителен имот, който попада на изхода на гр.Севлиево в посока гр.София, граничещ с основната улица. Теренът е с правилна форма и лице на асфалта от 73 м и в дълбочина 111 м също на асфалтов път. Ограден е от всички страни с ограда. Теренът е равнинен и е подходящ за изграждане на логистичен център, складова база или предприятие. Наличието на всякакви комуникации и газ. В имота е изградена и сграда със застроена площ от 106 кв.м. В продажната цена не е включен ДДС.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
ограда, равнинен, канализация, вода, ток, регулация

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio