Оферта No. 6034

0 EUR ( 0 BGN )

( 0.00 EUR / кв.м. )

продава: стопанска сграда , гр.Севлиево,

Община Севлиево Площ:4324 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 6034
Агенция "РЕГЕНТ" предлага изключителен имот за продажба. Намира се в непосредствена близост до град Севлиево. Представлява дворно място от 13281 кв.м, което представлява изключително равен терен след направени вертикални планировки и мелиоративни мероприятия. Изградени са подпорни стени и огради по всички граници. Всички сгради се обслужват от асфалтови и бетонни пътища с бордюри. Направена е отводнителна канализация, която е заустена в септична яма с обем 96 куб.м. Имотът е захранен с питейна вода, има изграден собствен водоизточник за резервна вода, а през мястото минава промишлен водопровод. Построени са три сглобяеми сгради с площ на всяко от по 1080 кв.м и още една от 499 кв.м. Подовете са изцяло армиран бетон, а стените са от тухлени зидове. Изградени са и товаро - разтоварни рампи за по-лесно обслужване. На входа на имота е построена модерна портиерна от 57 кв.м, в която освен стаи за отдих и почивка, както и помещение за охраната има и бани - тоалетни. Завършена е и в груб строеж и външно измазване жилищна сграда с разгъната застроена площ от 425 кв.м. Имотът е изключително подходящ за складова база, ферма, различни видове производство, както и преработка на пластмасови отпадъци. В цената не е включен ДДС.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio