Оферта No. 6035

7669 EUR ( 14999 BGN )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Ползваема площ:70 кв.м. Етаж:1 Спални:3 Стаи:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 6035
Продава се ЕДНОЕТАЖНА МАСИВНА ЖИЛИЩНА СГРАДА /вила, по параграф 4/ със застроена площ -35.00 кв.м. в кв. Гачевци, в близост до к-с- "Синкевица", заедно с 600.00 кв.м. дворно място. Виличката съдържа: входно предверие, кухня - всекидневна, спалня, голяма веранда; Второ ниво - две спални . Външна тоалетна, но има възможност за направата и на вътрешна.

Имота дълго време не е обитаван и се нуждае от почистване на излишните издънкови разстения.В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio