Оферта No. 6071

18407 EUR ( 36000 BGN )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Ползваема площ:106 кв.м. Спални:4 Стаи:2
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 6071
Предлаганият имот се намира в к-с "Христо Ботев" и представлява: урегулиран поземлен имот с площ от 225 кв.м., заедно с построените в него жилищна сграда на един етаж с площ от 59 кв.м., лятна кухня с пристройка - 14 кв.м. и гараж с работилница към него с площ от 33 кв.м. Към имота има и построен търговски обект - магазин за промишлени стоки с площ от 42 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с гараж

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio