Оферта No. 6152

3068 EUR ( 6000 BGN )

( 8.41 EUR / кв.м. )

отдава: помещение, 40 km от общ. център

Община Габрово Площ:365 кв.м. Ползваема площ:365 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:8 Телефонни линии:6 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 6152
Отдава се под наем помещение централната част на град Габрово. Притежава голяма витрина, която гледа към две улици и предполага лесна разпознаваемост от потенциалните клиенти на наемателя. Площта на помещението е 365 кв.м. и е разпределено на първо ниво в голяма изложбена зала, складово помещение и втори, отделен склад със самостоятелен вход, който може да се обедини с останалото пространствопърво с обща площ 246 кв.м. Вита стълба ни води към второ ниво, където имаме изложбена част, санитарен възел, две складови помещения с обща площ 119 кв.м. Помещението е подходящо за офис или търговски обект с изложбена зала с офисна част. Наемната цена е без включен ДДС.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
баня, WC, вход за зареждане

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio