Оферта No. 617

3579 EUR ( 7000 BGN )

( 66.28 EUR / кв.м. )

продава: къща, 45 km от общ. център

Община Севлиево Площ:54 кв.м. Ползваема площ:108 кв.м. Строит. система:паянтова
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 617
Продава се паянтова къща във възрожденски стир, намираща се в с.Градище.Къщата е на 2 етажа:І-ви етаж две стаи и кухня, ІІ - ри етаж - до него се стига по външно стълбище, чардак, три стаи и килер, ток и вода.Има стоп.постройка с площ от 78 кв.м., която би могла да бъде преустроена на барбекю или в кът за отдих.Дворното място е с обща площ от 2140 кв.м., цялото е оградено с каменен зид, имотът е с лице на две улици, достъпът до него е по асфалтов път, лек наклон на юг., открива се хубава и просторна гледка.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio