Оферта No. 6233

5113 EUR ( 10000 BGN )

( 74.10 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:69 кв.м. Ползваема площ:96 кв.м. Спални:4 Стаи:1 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 6233
Имота представлява две жилищни постройки в един двор. Имота се намира в централната част на квартал Бичкиня. Едната сграда се състои от коридор, кухня, всекидневна и спалня и е с площ 69 кв.м. Другата сграда се състои от стая, складово помещение и тоалетна с обща площ от 30 кв.м. Има и изграден навес с площ от 10 кв.м. През двора на имота е осигурен достъп на собствениците на друго жилище, а до него прилежат 53 кв.м. собствена обработваема земя. Имота е подходящ за ремонт, с цел подобряване на битовите условия или за превръщането му в складова база.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio