Оферта No. 6280

818 EUR ( 1600 BGN )

( 1.49 EUR / кв.м. )

отдава: помещение, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:548 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 6280
Предлагаме производствено помещение под наем, разположено на трети етаж от фабрична сграда, находяща се в центрабната градска част на Габрово. Представлява еднопространствено помещение, разделено на две с преграда от гипсокартон, две складови помещения, офис, отремонтирани и съвременни умивалня, две тоалетни клетки с душове. Товаро - разтоварната дейност се осъществява от рампа и асансьор с товароносимост 320 кг. Отоплението е решено с климатици. Подовата настилка е от дъбов паркет. До момента се използва като шивашки цех.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio