Оферта No. 6286

17384 EUR ( 34000 BGN )

( 193.16 EUR / кв.м. )

продава: къща, 10 km от общ. център

Община Габрово Площ:90 кв.м. Ползваема площ:149 кв.м. Етаж:1 Спални:5 Стаи:2 Строит. система:полумасивна с ЧСБЕ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 6286
Къщата се намира в село, само на 10 минути с автомобил от град Габрово. ЗП е 59 кв.м. и се състои от входно антре, което разпределя към спалня, всекидневна и кухня. В приземния етаж на къщата са обособени гараж и три избени помещения. До къщата има масивна лятна постройка с ЗП 31 кв.м. с всекидневна, кухня и баня с тоалетна. В частта, където са двете сгради двора е равен, а в останалата част има панорамен наклон. До имота се стига по асфалтиран път.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с гараж

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio