Оферта No. 6372

38347 EUR ( 74999 BGN )

( 403.65 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Шиваров мост

Община Габрово Площ:95 кв.м. Чиста жил.площ:95 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:6 Спални:1 Тераси:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 6372
Апартамента се състои от входно антре, коридор, килер, две спални, всекидневна с тераса, кухня, баня и тоалетна. В апартамента е изградено електрическо подово отопление и локално отопление (камина на твърдо гориво с водна риза, помпена станция с UPS, разширителен съд и радиатори). Във всекидневната е изградена и открита камина, която създава уют в дома. Подовите настилки са ламиниран паркет в двете спални и теракота в останалите помещения. Апартамента се продава с цялото налично обзавеждане и оборудване. На жилището е положена външна топлоизолация - 5 см. Към него прилежи таванско помещение.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
локално отопление, обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio