Оферта No. 6439

205 EUR ( 401 BGN )

( 3.15 EUR / кв.м. )

отдава: заведение, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:65 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 6439
Предлагаме под наем заведение за обществено хранене с площ 65 кв.м. Обкта има всички необходими разрешителни, за да заработи. Състои се от приемно помещение, в което могат да се поставят 4 или 5 маси, подготвително помещение, работно помещение, склад и вход за зареждане. Заведението е частично оборудвано с мивки, плотове и аспираотр. Има баня с тоалетна и бойлер. Инсталирана е система за охраняване на обекта. Има възможност за поставяне и на автомат за кафе.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio