Оферта No. 6463

102000 EUR ( 199492 BGN )

( 9.77 EUR / кв.м. )

продава: парцел, гр.Габрово,

Община Габрово Площ:10435 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 6463
Предложения за продажба недвижим имот попада в район, който в момента се развива като една търговско - индустриална зона /на изхода за Севлиево/. В непосредствена близост е изградена италианската фирма "Дзали", швейцарската "Колтек", "Техномаркет" и множество други складови и производствени бази. Имотът представлява 10 435 кв.м. земеделска земя с променено предназначение и одобрен ПУП - за "Обществено обслужване - търговска и административна дейност". Достъпът до терена е посредством асвалтов път.

Градоустройствени показатели на имота:

макс. плътност на застрояване - 50 %

макс. интензивност на застрояване - 2

мин. озеленена площ - 30%

характер на застрояване - ниско /до 10 м. височина/

начин на застрояване - свободно

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio