Оферта No. 6470

43972 EUR ( 86000 BGN )

( 511.30 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Дядо Дянко

Община Габрово Площ:86 кв.м. Чиста жил.площ:86 кв.м. Етаж:3 Бр.етажи:5 Спални:2 Тераси:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 6470
Предлагаме за продажба тристаен, тухлен, напълно обзаведен и оборудван апартамент на тиха и спокойна улица в квартал Дядо Дянко. Апартамента се състои от коридор, хол, кухня, детска спалня, родителска спалня, кухня, баня, тоалетна и две тераси. Апартамента е стилно обзаведен и оборудван с мебели по поръчка и електроуреди. Всички помещения са с подменена PVC дограма. Банята е оборудвана с хидромасажна душ-кабина. Апартамента е с изградено локално парно на твърдо гориво. Има инсталирани два климатика - в хола и в кухнята. Едната тераса е остъклена с PVC дограма, а другата е открита с инсталирана механична тента. Към апартамента има и прилежаща маза с площ от 10 кв.м. Квартала е спокоен, в близост има автобусна спирка, кафене и хранителен магазин.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
климатик, лукс, локално отопление, обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio