Оферта No. 6486

6136 EUR ( 12001 BGN )

( 11.91 EUR / кв.м. )

продава: къща, 15 km от общ. център

Община Габрово Площ:40 кв.м. Ползваема площ:40 кв.м. Земя:515 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 6486
Предлаганият имот граничи с асфалтирана улица в с . Гергини - на 9 км. от град Габрово. Имота е равен с площ от 515 кв.м. В него са застроени монолитен гараж с площ 28 кв.м., стопанска постройка с оранжерия с площ 39 кв.м., оранжерия с метална конструкция с площ от 40 кв.м. и стъклено покритие, както и монолитно бунгало с площ от 40 кв.м. В имота има овощни дръвчета. Партидите за ток и вода са закрити. Подходящо за жилищно строителство.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с гараж

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio