Оферта No. 6511

297 EUR ( 581 BGN )

( 6.19 EUR / кв.м. )

отдава: магазин, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:48 кв.м. Ползваема площ:48 кв.м. Телефонни линии:4 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 6511
Предлагаме под наем помещение с предназначение магазин за промишлени стоки в топ центъра на град Габрово. Локацията се характеризира с голям човекопоток. Помещението се състои от търговска зала с площ от 43 кв.м. и санитарно помещение с площ от 5 кв.м. Помещението е с подменена PVC дограмата с двоен стъклопакет и голяма витрина с лице от 11 м. Отдава се дългосрочно.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
паркинг, WC, вход за зареждане

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio