Оферта No. 6537

25054 EUR ( 49001 BGN )

( 521.96 EUR / кв.м. )

продава: магазин, гр.Габрово, кв.Младост

Община Габрово Площ:48 кв.м. Ползваема площ:44 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:4 Телефонни линии:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 6537
Предлагаме за продажба магазин на партерен етаж, в новопостроена сграда в кв. Младост. Магазинът е с голяма витрина, която гледа към улицата. Състои се от търговско помещение, склад, мокро помещение и санитарен възел. Полезната площ на магазина е 43.80 кв.м. Подовата настилка е гранитогрес, стените са с латексово покритие, а дограмата е с PVC профил с двоен стъклопакет. Помещението има втори вход, който може да се ползва за зареждане или като авариен изход.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
паркинг, WC, вход за зареждане

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2022 REGENT Ltd.
Seven Studio