Оферта No. 6590

7000 EUR ( 13691 BGN )

( 1.77 EUR / кв.м. )

продава: парцел, гр.Габрово, кв.Северна индустриална зона

Община Габрово Площ:3955 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 6590
Имотът, който предлагаме за продажба се намира в северната индустриална зона на град Габрово и е част от обект, който представлява земя с обща площ от около 60 000 кв.м., заедно с множество сгради, които са застроени в нея. Изработен е ПУП за разделянето на имота на отделни парцели удобни за ново строителство и на вече застроени парцели с производствени сгради в много добро общо състояние. Възможно е и конфигурирането на няколко парцела в един с цел постигане на по-голяма площ.

Отделните обекти могат свободно да бъдат обслужвани с превозни средства и да имат достатъчно площ за паркиране и товаро-разтоварна дейност. Цената на парцела е без начислен ДДС.

Всички сгради са свързани с градската водопреносна и канализационна система и електрическата мрежа. Снабдени са с товарни рампи и се обслужват удобно от вътрешната улица на комплекса.

В директна близост има автобусна спирка на градския транспорт, а на разстояние от 300 м. се намира важен възел от системата за обществения транспорт. Ареалът е само на 500 м. от жп гарата в Габрово и е снабден със собствена железопътна линия, директно свързана с държавната мрежа.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
ограда, стръмен, регулация, канализация, вода, ток

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2022 REGENT Ltd.
Seven Studio