Оферта No. 6678

24031 EUR ( 47000 BGN )

( 150.19 EUR / кв.м. )

продава: етаж от къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:78 кв.м. Ползваема площ:96 кв.м. Земя:160 кв.м. Етаж:2 Спални:4 Стаи:2 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 6678
Предлагаме за продажба втори жилищен етаж от двуетажна къща в кв. Голо Бърдо, построена с отстъпено право на строеж върху държавна земя с площ от 320 кв.м. На къщата е положена външна топло изолация. Всеки етаж е самостоятелен и е достъпен посредством вътрешно стълбище. Предлаганият имот се простира върху 78.2 кв.м. жилищна площ и се състои от коридор, две спални, всекидневна с голяма тераса и кухня. Жилището е свежо, дограмата е дървена, двукатна с външни ролетни щори. До къщата е изграден масивен гараж с площ от 18 кв.м., а до него има друга масивна постройка с площ от 24 кв.м., където са обособени механа с камина, както и банята и тоалетната на предлаганият имот.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio