Оферта No. 6747

25565 EUR ( 50000 BGN )

( 124.71 EUR / кв.м. )

продава: етаж от къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:174 кв.м. Ползваема площ:174 кв.м. Земя:205 кв.м. Етаж:2 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 6747
Предложения за продажба имот се намира в квартал " Йонковото". Произходът на наименованието му се свързва с името на първия заселник. Според легенда Йонко е един от синовете на Рачо Ковача. Районът се застроява към края на 18 и началото на 19 век. В Йонковото, на ъгъла между ул. “Николаевска” и “Неофит Рилски” се намира къщата на индустриалеца Христо Бобчев. До нея днес се издига бюст-паметник на първия учител на Габровското училище- отец Неофит Рилски. В Бобчевата къща отсяда на 8 септември 1885 г. княз Ал. Батенберг, придружен от председателят на Народното събрание Стефан Стамболов и министър-председателят Петко Каравелов. По-късно Габрово е посетено и от княз Фердинанд, който също получава гостоприемството на габровеца Хр. Бобчев. На първия етаж на Бобчевата къща се е помещавала Българската генерална банка , а от март 1918 г. тя е била наета от Индустриална банка “Габрово”. Вторият етаж в момента обособява две самостоятелни жилища с площ 174 кв.м, които са обект на продажба, заедно с две помещения от етаж първи.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio