Оферта No. 6803

9000 EUR ( 17602 BGN )

( 11.95 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:52 кв.м. Ползваема площ:52 кв.м. Земя:753 кв.м. Етаж:2 Спални:4 Стаи:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 6803
Продаваният имот се намира в кв. Шенини и представлява: урегулиран поземлен имот с площ от 753 кв.м., заедно с построената в него вилна сграда с площ от 27.00 кв.м. Разпределение на помещенията

I-ви етаж - голяма веранда, с изглед към Витите скали, коридор, в ляво и в дясно по коридора по една стая

II-ри етаж - външно стълбище, две спални, тераса

В имота има ток, но няма вода. Водопроводната мрежа минава по пътя, с който граничи. Невероятна гледка, много зеленина и спокойствие

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio