Оферта No. 6918

315000 EUR ( 616077 BGN )

( 712.67 EUR / кв.м. )

продава: хотел, гр.Габрово, кв.Етъра

Община Габрово Площ:442 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 6918
Предлагаме на Вашето внимание хотел намиращ се в един от най-приятните квартали за отдих в гр. Габрово, в непосредствена близост до Етнографски музей на открито "Етър". Имотът е с площ 760 кв.м. и е застроен с масивна сграда и полумасивен навес.Сградата представлява хотел (включващ ресторант и магазин за хранителни стоки),който се състои от три етажа - приземен етаж, първи и втори , както и подземен етаж изцяло под нивото на улицата.

В приземния етаж са разположени входно предверие, фоайе със стълбище надолу - към ресторанта и санитарни възли; хотелско фоайе с рецепционен плот, дневен бар и стълбище нагоре към хотелските етажи, обслужващи помещения и пет хотелски стаи (със санитарни възли).Всички помещения на това ниво са достъпни за инвалиди. С отделен вход е магазинът за хранителни стоки, който се състои от търговска зала, склад и санитарен възел с предверие.

В подземния етаж е разположен ресторантът, с всички необходими съпътстващи го помещения (фоайе с гардероб и санитарни възли, две търговски зали, мокър бюфет, кухня, умивални, подготвителни, складове, помещения за персонал). На същото ниво са разположени и пералня със сушилня, складове за бельо, инвентар и консумативи, технически помещения. В източната част, под магазина, са разположени котелно и складове за инвентар. Там е и терасата (с външно огнище) за сервиране на открито.

На първият хотелски етаж са разположени : девет хотелски стаи (със санитарни възли) и стая (със санитарен възел и кухненски офис).

На вторият етаж - пет хотелски стаи (със санитарни възли) и стая (със санитарен възел и кухненски офис). На това ниво, в подпокривното пространство, са проектирани помещения за персонала (със санитарни възли) и склад за бельо и инвентар.

Конструкцията на сградата е стоманобетонова, зидовете са тухлени, покривът е дървена конструкция с керемиди ("старобългарски"). Каменни облицовки и дървени елементи имитират гредоред и паянтова конструкция.В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер Цецо Йовчев

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio