Оферта No. 6923

34768 EUR ( 67999 BGN )

( 35.81 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:85 кв.м. Ползваема площ:85 кв.м. Земя:971 кв.м. Етаж:1 Спални:5 Стаи:2 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 6923
Предлагаме за продажба къща в близост до централната част на Габрово. Състои се от две мази, антре, баня и тоалетна на приземния етаж. Вътрешно стълбище ни отвежда към основния етаж, където имаме всекидневна, две спални, трапезария и кухненски бокс. Къщата се нуждае от основен ремонт, за да се превърне в чудесен имот за живеене. Дворът е с площ от 971 кв.м., има наклон, който може да се избегне чрез терасиране. Достъпът до къщата е от асфалтирана улица.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2022 REGENT Ltd.
Seven Studio