Оферта No. 6931

75000 EUR ( 146685 BGN )

( 371.29 EUR / кв.м. )

продава: къща, 12 km от общ. център

Община Габрово Площ:202 кв.м. Ползваема площ:202 кв.м. Етаж:2 Спални:9 Стаи:8 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 6931
Предлагаме за продажба две къщи за гости (работещи)в един голям двор, на 10км. от Габрово. Едната къща е стара, реновирана, другата е ново строителство, въведена в експлоатация, локално парно, слънчеви колектори, трифазен ток, вода, пречиствателна станция за отпадни води. Широк, равен двор с площ 4000 кв.м. с прекрасна гледка към планината. Навес с кухня. Къщите са с нова PVC дограма, топлоизолация и са напълно обзаведени.

Старата къща е на два етажа по 56 кв.м. или общо 112 кв.м. На първия етаж има предверие с камина, две спални и баня с тоалетна. Втория етаж има предверие, кухня, баня с тоалетна и две стаи.

Новата къща е общо 90 кв.м. като са обособени два апартамента. Във всеки апартамент има всекидневна с кухненски бокс и две спални.

Всичко е обзаведено за туристи, продава се с обзавеждането, включително и завивки, чаршафи, одеала, всичко е ново.

Стопански постройки 175 кв.м и 43 кв.м.това са навес, плевня и стопанска постройка.

Има и котелно помещение, което е зад старата къща.

Старата къща е реновирана с термоизолация, PVC дограма, нова ВиК инсталация, нова ел.инсталация, ламинат, локално парно с котел, колектор за топла вода.

Двете къщи са свързани към пречиствателна станция за отпадните води.

Новата къща също е с много добра термоизолация - външна и вътрешна.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведена, локално отопление

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio